Voetreflexmassage

VOETREFLEX MASSAGE 
Je hele lichaam is weerspiegeld in je voeten, waarbij alle organen een eigen zone op de voeten hebben. Door deze zones te masseren, ontstaat een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan, wordt de lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en kan je lichaam afvalstoffen sneller afvoeren waardoor je het zelf herstellend vermogen van het lichaam activeert en organen beter kunnen functioneren. Daarnaast is de massage zeer ontspannen.

Tijdens de voetreflexmassages combineer ik een ontspanningsmassage met eventueel een behandeling gericht op klachten. Daarbij kun je onder andere denken aan een massage speciaal gericht op hoofdpijn, veel in het hoofd zitten, verkoudheid en hoesten, blaasontsteking, hartkloppingen, hoge bloeddruk, hyperventilatie, slaapproblemen, spijsverteringsproblemen, darmklachten, rugklachten, tegen stress, om je humeur een opkikker te geven of je weerstand te verhogen. Het is een zachte massage, zodat ik aan jouw voeten ook kan voelen waar extra aandacht nodig is. Waar nodig kan het wat steviger, maar voetreflex hoeft absoluut geen pijn te doen. Natuurlijk hoef je geen klachten te hebben, dit is ook een zalige massage als momentje voor jezelf.

Na een lekker warm voetenbad geef ik de voetmassage met een etherische geurolie die jij zelf mag kiezen, bijvoorbeeld voor een betere doorbloeding van de voeten, om je blij te voelen of juist fijn ontspannen of die je gewoon lekker vindt ruiken. Naast de voeten worden ook de onderbenen en de knieën gemasseerd, dus is het fijn een wijde of korte broek te dragen. Je kunt bij mij een losse behandeling reserveren. Maar heb je een bepaalde klacht, dan kan het ook goed zijn met regelmaat terug te komen.

VOETREFLEX OOK VOOR KIDS!
Heeft je kind slaapproblemen, een overvol hoofd, stress of is het hoogsensitief? Heb je dan al eens aan voetreflex massage gedacht?
Ik heb 22 jaar in het basisonderwijs gewerkt en 10 jaar lang een praktijk gehad voor yoga en kindercoaching. Bijzonder om een kind tijdens een voetreflexmassage toch net dat beetje meer te kunnen bieden om in balans te komen. Tijdens de massage kunnen we op verzoek een (coaching)gesprekje hebben en kunnen we adem/ontspanningsoefeningen doen. Ik werk met kinderen vanaf 6 jaar, ook voor pubers, jongvolwassenen en jezelf is het natuurlijk heerlijk! En wist je dat juist ook kinderen met ad(h)d of autisme er baat bij kunnen hebben? Voetreflex is een combinatie van ontspanning, positieve aandacht en het harmoniseert de beide hersenhelften.

VOETREFLEXPLUS

De wereld van de voetreflex is zo ontzettend uitgebreid dat je nooit uitgeleerd raakt! Tijdens de opleiding van Total Health ben ik zowel in de Westerse als in de originele Chinese voetreflexmassagetechnieken opgeleid. Bij de Westerse techniek werk je vooral met de duim op drukpunten. De Chinese techniek is glijdend over o.a. de reflexzones en de meridiaan banen. Het voordeel van deze combinatie  is dat je werkt aan de oorzaak in plaats van aan de symptomen en dat werkt nog effectiever!

HANDMASSAGE
Diepe ontspanning door handmassage!
Heel bijzonder hoe fijn deze massage voelt, maar vooral het hele diepe ontspanningseffect. Vind je een Voetreflex nog spannend of wil je de Voetreflex juist combineren met de handmassage om de werking te ondersteunen met sneller resultaat? Vanaf nu is dat mogelijk! Geef het door bij het maken van je afspraak, dan plannen we er indien nodig extra tijd voor in.

TARIEVEN
Voetreflexmassage                €60  60 minuten (+ Voetenbad)
Voetreflexmassage kids       €45   45 minuten (+ Voetenbad)
Voetreflex & handmassage  €85  90 minuten (+ Voetenbad)
Handmassage                        €45  45 minuten
Betaling gaat via een tikkie na de tijd.
Voel je welkom om een afspraak te maken in mijn praktijk voor voetreflex op de Graven Esch in Oldenzaal.
Hou bij een massage van een uur qua tijd rekening met een korte intake vooraf en een glas water na de tijd. We zijn ongeveer 75 minuten bezig.

Neem alvast een kijkje in mijn praktijkruimte: Voetreflex praktijkruimte – YouTube

Kijk voor meer info over mij op deze website onder het kopje WIE