Stoelmassage/ Voetreflex

STOELMASSAGE
is een effectieve drukpuntmassage over de kleding heen van hoofd, rug, nek, armen en handen. Heerlijk om te ontspannen, vastzittende spieren los te maken, afvalstoffen af te voeren, RSI klachten te verminderen, je bloedcirculatie te verbeteren en vooral heel blij van te worden. Doordat je je kleding aanhoudt en er geen olie wordt gebruikt is dit een ideale massage om bijvoorbeeld als pauze momentje tussendoor te doen of aan het einde van een werkdag.

VOETREFLEX MASSAGE 
Je hele lichaam is weerspiegeld in je voeten, waarbij alle organen een eigen zone op de voeten hebben. Door deze zones te masseren, ontstaat een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan, wordt de lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en kan je lichaam afvalstoffen sneller afvoeren waardoor je het zelf herstellend vermogen van het lichaam activeert en organen beter kunnen functioneren.

Tijdens de voetreflexmassages combineer ik een ontspanningsmassage met het stimuleren van de voetreflexzones die op dat moment nodig zijn. Daarbij kun je onder andere denken aan een massage speciaal gericht op hoofdpijnklachten, veel in het hoofd zitten, verkoudheid, slaapproblemen, spijsverteringsproblemen, darmklachten, tegen stress, om je humeur een opkikker te geven of je weerstand te verhogen.
Natuurlijk hoef je geen klachten te hebben, dit is ook een zalige massage als momentje voor jezelf.

De voetmassage geef ik met een etherische geurolie naar keuze, bijvoorbeeld voor een betere doorbloeding van de voeten, om je blij te voelen of juist fijn ontspannen. Naast de voeten worden ook de onderbenen en de knieën gemasseerd, dus is het fijn een wijde broek te dragen.
Je kunt bij mij alleen losse behandelingen reserveren. Omdat ik geen voetreflextherapeut ben werk ik niet met behandeltrajecten,
maar natuurlijk ben je van harte welkom om een keer terug te komen!

TARIEVEN
Stoelmassage              €30  30 minuten
Voetreflexmassage     €60  60 minuten

Hou qua tijd rekening met een korte intake vooraf en een glas water na de tijd.
Kijk voor meer info op deze website onder het kopje WIE