Tips voor de les

Kledingtip Poweryoga & Easy Flow:
Blote voeten, broek waar je je gemakkelijk in kunt bewegen, t-shirt of hemdje. Voor de eindontspanning is het prettig om een trui en sokken mee te nemen of een deken waar je onder kunt gaan liggen. Geen horloge of andere grote sieraden.

Kledingtip Relaxyoga & Yinyoga:
Laagjes gemakkelijke kleding waarin je het niet te fris krijgt. Voor de eindontspanning kun je een trui/deken en sokken meenemen.

Eetadvies: eet een zware maaltijd 2 tot 3 uur van te voren, een lichte maaltijd kan een uur van te voren. Na de les is het goed om ruim water te drinken.

Aanpassingen: Mocht je rugklachten of andere beperkingen hebben geef het dan even aan mij door, dan kan ik je alternatieven geven bij de houdingen of je vertellen waar je rekening mee moet houden. Ieder lichaam is anders en niet volgens het boekje. Alle houdingen kun je dus ook aanpassen naar jouw lichaam. Als de les te zwaar wordt kun je altijd tussendoor even uitrusten in de kindhouding.

Er zijn matten aanwezig om tijdens de eerste les(sen) te gebruiken. Daarna is het in verband met hygiëne raadzaam om er zelf een aan te schaffen. Matten zijn onder andere te koop bij Intersport en via www.yogashop.nl of www.yogini.nl In verband met het gladde beschermlaagje is het raadzaam de mat voor het eerste gebruik uit te wassen.