Relax Yoga

775Z3242-bewerktEen nieuwe les vanaf 9 maart 2016
Iedere woensdag 20.30 – 21.45

Vind je het lastig om te ontspannen? Heb je moeite met slapen? Pieker je veel? Kun je wel wat rust gebruiken? Of gun je jezelf een relaxmomentje iedere week, gewoon omdat je het waard bent?
Relax Yoga zorgt voor een moment van ‘even op adem komen’ in ons jachtige leven. In deze les leer je te ontspannen op een bewuste manier en breng je jouw aandacht in het hier en nu. De Relax Yoga is een les waarbij we diverse yogaoefeningen afwisselen met meditatie, ademoefeningen, Yoga Nidra of een extra lange eindontspanning.
De yoga oefeningen zijn zacht en mild en doen we aandachtig, ook wel ‘mindful bewegen’ genoemd. De meditatie oefeningen zijn oefeningen o.a. vanuit de mindfulness en leren je om je aandacht te richten, in het hier en nu, zonder te oordelen. Yoga Nidra is een techniek waarbij je 30 tot 40 minuten op een mat ligt en heel diep de ontspanning in gaat.

Iedere les is anders en heeft als doel een momentje ‘ME-time’, oftewel thuiskomen bij jezelf. In balans komen en meer genieten van het leven.
De yoga oefeningen zijn voor iedereen haalbaar, met of zonder yoga ervaring. De meditatie oefeningen zullen soms wat langer zijn en doen we daarom op een stoel
(of eigen meditatiekussen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *