Wie zijn we

Bij ~Kom thuis bij jezelf~ kun je allerlei lessen volgen.
Van Yoga tot Mindfulness en wandelcoaching. Maar ook een fijne stoelmassage ontvangen.
Hieronder stellen we ons graag aan je voor.

NICOLE GORT
Ik kan me mijn eerste yogales in 2005 nog goed herinneren. Zenuwachtig stapte ik in de auto om ’s avonds in het donker naar een andere plaats te rijden om iets te gaan doen waar ik me totaal niets bij voor kon stellen. Vanuit de therapie die ik op het Roessingh had gevolgd wegens Chronisch vermoeidheidssyndroom werd ik doorverwezen naar yoga. Omdat het goed voor mij zou zijn….jaja….
Op dat moment kon ik nog niet vermoeden hoe het mijn leven zou veranderen. Jarenlang was ik vermoeid, plande ik mijn dagen vol met allerlei activiteiten zonder er echt van te genieten. Mijn schouders hoog opgetrokken en mijn adem hoog om alles maar vol te kunnen houden in deze versnelling.
Door Yoga leerde ik uit mijn hoofd te stappen, mijn lichaam en haar signalen weer te voelen, kracht opbouwen, steviger staan, ademen en vooral thuiskomen bij mezelf. Diegene die ik al die jaren zo hard voorbij was gelopen om mijn leven maar vol te kunnen houden.
Ik ben minder gaan werken in het onderwijs. Eerst yogales gaan geven aan kinderen, later kwamen daar jongeren en volwassenen bij, mijn eigen praktijk aan huis, Mindfulness training, stoelmassages…..Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot mijn eigen fulltime onderneming waarbij ik mensen mag begeleiden op weg naar een aandachtiger, rijker leven.

Mijn passie is om mensen een glimlach op hun gezicht te bezorgen. Mensen laten ervaren hoe fijn het kan zijn om thuis te komen bij jezelf, te mogen lachen om jezelf in plaats van alles zo serieus te nemen. Plezier beleven en het zelfvertrouwen vinden om uit de gebaande paden van het leven kunnen stappen. Niet meer zo streng zijn voor jezelf, maar VOLUIT LEVEN!

RENÉ GORT
Graag vertel ik je ook iets meer over mijzelf. Ik werk 4 dagen in het onderwijs en ben op de achtergrond aanwezig bij de Yogastudio van mijn vrouw Nicole.
We geven samen stoelmassages en daarnaast houd ik me bezig met de administratie van Kom thuis bij jezelf. Naast mijn hobby’s als mountainbiken, hardlopen en kickbiken volg ik op de donderdagavond ook Poweryoga les in een leuke groep mensen. Ook heb ik een passie voor koken. Vandaar dat ik met veel plezier de lunch verzorg tijdens Verwen/ stiltedagen.

Wij hopen je te ontmoeten in onze warme en gezellige yogastudio!