Wandelcoaching & Mindfulness

Stap voor stap lichter en meer ontspannen leven.

Juist nu in deze tijd kun je ervaren dat je niet lekker in je vel zit en meer stress ervaart. Misschien voel je je gespannen en draait je hoofd overuren. Ben je vermoeid omdat je minder goed slaapt, heb je last van sombere gedachten of voelt je lichaam stijf en pijnlijk.

Het kan helpen om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Een wandeling in de frisse buitenlucht verbetert je stemming, geeft lucht en ruimte, verbetert je gezondheid en brengt je verhelderende inzichten.

Misschien heb je eerder al eens nagedacht over een Mindfulness training, maar vond je er de tijd niet voor of wilde je deze niet in een groep volgen. Deze Mindfulness training in combinatie met een wekelijkse wandeling is dan misschien de uitkomst voor jou.

Wat gaan we doen?
We maken 8 keer samen een wandeling van ruim een uur op jouw wandeltempo. Het wandelen combineren we met Mindfulness, inzichtvragen en het evalueren van thuiswerkopdrachten. Alle aandacht is er op dat moment voor jou en wat jou bezig houdt.
Het wandelen doen we in/rond Oldenzaal en we spreken samen een tijdstip af wanneer het uitkomt.

Voor thuis ontvang je een werkboek, ingesproken en schriftelijke oefeningen waar je dagelijks zo’n 30 minuten mee bezig bent. De verschillende weekthema’s zorgen ervoor dat jij steeds bewuster gaat leven en herkent wat goed voor je is en wat jouw valkuilen zijn.

Het resultaat is dat je je minder snel laat leiden door automatische reacties en dus meer het heft in eigen handen hebt, zodat er ruimte komt voor verandering.

Bijdrage:
€40 per week of €295 bij betaling in 1 keer.

Hiervoor ontvang je:

  • 8 keer een wandeling van 60-90 minuten met persoonlijke opdrachten en individuele coaching.
  • Thuisopdrachten Mindfulness: ingesproken meditatie oefeningen en voorbereidende opdrachten voor de wandeling.
  • Het Mindfulness werkboek van de Mindfulness MBCT training (MBCT= Mindfulness Based Cognitive Therapy)

(TIP: overleg met je werkgever, vaak willen ze vergoeden vanuit het budget preventie ziekteverzuim)

Kun je niet wachten om te beginnen?
Neem dan nu contact met mij op om de eerste afspraak in te plannen.
Via het contactformulier , info@komthuisbijjezelf.nl of  0541.520958
Voordat we starten stuur ik je een intakeformulier om de training op jou af te stemmen en is er een telefonisch gesprek waarin jij al jouw vragen kunt stellen.

Ik wandel graag met je mee op pad naar een gelukkiger en vrijer leven.

Nicole Gort