Verwendag in Stilte

Kun jij wel wat ME-time gebruiken?
Wat denk je van een dag onthaasten, een hele dag voor jezelf. Geen telefoon, deurbel, verplichtingen….
Yoga, meditatie, inspiratie en lunch. Je hoeft nergens over na te denken, alles wordt voor je verzorgd. Hoe zalig is dat?

Een oefendag waarbij we afspreken om niet met elkaar te praten, maar waar de oefeningen door mijn stem begeleid worden. Voor iedereen die ervaring heeft met meditatie om je meditatie beoefening op te frissen en te verdiepen. Maar ook voor beginners goed te volgen, omdat alle oefeningen begeleid worden.

De Stiltedag wordt twee keer per jaar aangeboden. In het voorjaar en in het najaar.
Als de nieuwe dag is ingepland kun je deze vinden op de agenda en je hiervoor inschrijven.

Mini retraite….Een dag rust om tot jezelf te komen en de helende en ontspannende werking van stilte te ervaren.

PROGRAMMA 10.00 – 15.00 uur
Een dag vol afwisseling:
Zitmeditatie, liggende meditatie, zachte Yoga & Mindful bewegen, Tao chi-Qigong, Yoga Nidra (=diepte ontspanning) inspiratie in de vorm van muziek en gedichten, ontspanningsoefeningen en een zalige lunch. En dat allemaal in stilte, een dag waar je even hélemaal niets hoeft, maar mag komen onthaasten.

Een hele dag voor jou!
Jezelf een dag rust gunnen, om tot jezelf te komen, uit de dagelijkse gang van zaken te ontsnappen, je meditatie weer op te frissen en inzichten, bewustzijn en inspiratie te ontvangen. Voel je van harte welkom. De yoga oefeningen en Mindful bewegen zijn voor iedereen mee te doen. Ze zijn zacht, rustig en gemakkelijk aan te passen.

De hele dag is er thee en we starten en eindigen met wat lekkers. Heb je een dieet? Geef het van te voren even door, dan houden we er rekening mee voor de lunch.