Introductie workshop

775Z3139-bewerktOm te bekijken of Mindfulness wat voor je is worden er introductieworkshops georganiseerd. Ook kun je een keer deelnemen aan het Mindfulness meditatie momentje op de vrijdagmorgen.

Dit is een mooie gelegenheid om Mindfulness te ervaren, informatie over de training te krijgen en de trainer te ontmoeten.

Alle losse workshops staan op de agenda van deze website voor meer info en inschrijving.

Mindfulness
Bewuster leven met minder stress en meer rust in je hoofd

Mindfulness is bedoeld om om te leren gaan met klachten van stress, piekeren, spanning, somberheid, niet lekker in je vel zitten, pijn, concentratieproblemen of gejaagdheid. In de drukte van alledag vergeten mensen vaak te genieten van en te leven in dit moment. Zij maken zich zorgen over de toekomst of zijn met hun gedachten bij het verleden. Met Mindfulness leer je beter luisteren naar je lichaam en kun je klachten voorkomen. Het helpt je meer bij jezelf te komen en op een slimme manier om te gaan met stress, zodat je meer van het leven kunt genieten.

In kranten, op televisie, een tijdschrift die je openslaat……overal lees je tegenwoordig over Mindfulness.
Maar wat het nu precies is….Daar hoop ik je tijdens deze workshop (d.m.v. een PowerPoint en een verhaal) meer duidelijkheid in te kunnen geven. Ook gaan we zelf wat oefeningen ervaren. Tussendoor is er tijd voor een kop thee en iets lekkers en natuurlijk voor al je vragen.

De eerstvolgende introductieworkshop is maandag 24 juni 2019 19.30 – 21.00 uur
Info en opgave introductieworkshop

2 thoughts on “Introductie workshop

  1. Clementine

    Twijfel je of je de cursus mindfulness wilt gaan volgen, dan is de workshop zeker de moeite waard. Nicole vertelt heel duidelijk en prettig wat mindfulness inhoud en hoe de 8-weekse cursus er uit ziet. Wil je niet de 8-weekse cursus volgen, ook dan is de workshop een aanrader. Want de presentatie is inhoudelijk goed en van de workshop leer je al veel! Het geeft je al wat handvaten om meer rust te vinden en bewuster te zijn. Ook de korte oefening heb ik als erg prettig ervaren. Zeker de moeite waard!!

  2. Peer

    De 8-weekse Mindfulness training van Nicole was voor mij een eyeopener en een moment om de normale dingen die je zo op een dag doet te overdenken en te proberen deze beter aan te pakken. En wonderbaarlijk genoeg ging dat bijna vanzelf. Bijvoorbeeld dat je je na de eerste training direct realiseert dat je niet mindful reageert naar iemand of op een situatie. Wat ook mooi meegenomen is, dat je je veel beter kan concentreren en je gedachten beter kan ordenen. Zonder de training lukt je dat niet, zeker niet zo automatisch. Ook het groepsproces, je volgt de training in een groep van 8 personen, was bijzonder. Vooral omdat Nicole dat proces zorgvuldig bewaakt, zodat iedere deelnemer vanuit zijn of haar perspectief het maximale uit te cursus kan halen. Ik hoop dat meer mensen mindfulness een plaats in hun leven gunnen!

Geef een reactie