Verslag Internationale Yoga Dag 2016

Wat was het leuk gisteren in het park! Ondanks het natte gras en dreigende bewolking toch nog zo’n 80 tot 90 yoga beoefenaars tijdens Internationale Yoga Dag!
Het was voor mij de eerste keer lesgeven met een microfoontje. Iets ongemakkelijk, maar ik heb genoten van de mooie groepsenergie.

Het doel van Internationale Yoga Dag is om bij te dragen aan een betere wereld die begint bij jezelf. Met yoga een positief effect creëren op je omgeving. Op deze dag beoefenen wereldwijd miljoenen mensen yoga. Kun je je voorstellen wat een verbinding dat wereldwijd teweeg brengt?

Afgelopen zondag met Vaderdag had ik het een beetje moeilijk….Vaderdag is niet voor iedereen vanzelfsprekend….Ik moest ook denken aan al die kinderen (zo’n 35.000 in Nederland!) in opvangtehuizen. Getraumatiseerd en weg van hun ouders. Aan die vluchtelingen die onder erbarmelijke omstandigheden op pad zijn gegaan, al het vertrouwde hebben moeten achterlaten….Misschien geen vader of kind meer hebben…..

Zo dankbaar voel ik me dan, dat ik me samen met jullie in mag zetten voor de mooie doelen Movement On The Ground en Het vergeten Kind. En zo dankbaar dat ondanks de regenachtige middag en de donkere wolken mensen bijeenkomen voor het goede doel. Zichzelf letterlijk in beweging zetten….René mijn man kreeg gisteren de vraag of ik altijd zo vrolijk ben….Haha ja over het algemeen ben ik een vrolijk mens, maar gisteren…….die grijns krijg je echt niet meer van mijn gezicht. Het was een topavond! DANKJEWEL!!!

We hebben samen een mooi bedrag verzameld…..En er komen nog steeds donaties binnen, ik wacht dus nog even met de bekendmaking van het totaalbedrag tot komend weekend…
Namasté Nicole

DSCN2299DSCN2297DSCN2289DSCN2275DSCN2273DSCN2337

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *