Zomeryoga in het park

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
zondag 12 augustus 2018
09:30 - 10:30

Locatie
Kalheupinkpark

Blote voeten in het gras, zonnestralen in je gezicht en een briesje door je haar…..Yoga buiten prikkelt al je zintuigen en is een zalige en unieke ervaring.

Yoga ervaring is helemaal niet nodig. We bewegen zacht en vloeiend van de ene naar de andere houding. Heb je een kleine blessure? Voel je dan helemaal welkom om de les aan te passen naar je eigen mogelijkheden. We sluiten de les af met een liggende ontspanningsoefening.

Meenemen:
Neem je zelf een yogamat of grote handdoek mee? Laagjes (sport)kleding zijn handig. Als het gras vochtig is een vuilniszak of plastic picknick kleed onder je mat. Maar hopelijk is een zonnebrandcrème passender! Voor de eindontspanning kan het fijn zijn een deken of laken (bij warm) weer mee te nemen om over je heen te leggen.

Bijdrage:
De bijdrage voor deze les is €8,00 De contante betaling mag in het rode potje in het gras.
Volg je bij mij wekelijks yogales? Dan is de bijdrage €6

Locatie:
De Engelse tuin/ Kalheupinkpark. We verzamelen iets voor 9.30 uur uur op de parkeerplaats bij de witte villa in het park . Een dringend verzoek om daar ook je fiets neer te zetten, omdat anders het park vol staat met fietsen. (Vanaf de Haerstraat het park in en links aanhouden tot het laatste huis) Daarna lopen we naar de bomenrand. Deze plek is vanaf het midden van het park zichtbaar.(Navigatie: Haerstraat 135 aanhouden)

Aanmelden:
Spontaan meedoen. Voor deze les hoef je je niet aan te melden!

Gaat de les altijd door?
Bij regen gaat de les gewoon door. Yoga in de regen is namelijk een zalige ervaring!
Als er onweer op komst is moet ik helaas annuleren. Dat zal ik dan in de titel van deze workshop vermelden. Dus bij twijfel kun je even op de website kijken.

Reserveren

Inschrijvingen 4/50.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *