Yoga Nidra XL

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
vrijdag 25 mei 2018
10:30 - 11:45

Locatie
Ruimte van 'Kom thuis bij jezelf'

Geniet van deze mini-vakantie en tank weer helemaal bij.
De Yoga Nidra XL levert je de energie van 3 uur slaap!!!

Yoga Nidra is een diepe ontspanningstechniek om fysiek, mentaal en emotioneel te ontspannen. Deze yogavorm heeft zich in India bewezen in het overwinnen van slapeloosheid en stress en kan helpen beter om te gaan met emoties als angst, woede, verdriet en somberheid.

Tijdens de oefening trek je je zintuigen terug, alleen het voelen en luisteren blijft actief. Hoewel Yoga Nidra ook wel ‘diepe yogaslaap’ wordt genoemd is het niet de bedoeling dat je gaat slapen. Het lichaam slaapt, maar de geest blijft alert waardoor je in een meditatieve staat komt tussen slapen en wakker zijn in. Tijdens de oefening bevindt de hersenactiviteit zich voornamelijk in het alfa-domein. Val je toch in slaap? Geen probleem, onbewust registreer je de instructies toch en kom je in een diepe ontspanning.

Een uur Yoga Nidra is te vergelijken met zo’n vier uur slaap. De Yoga Nidra XL doen we liggend op een mat en duurt ongeveer 45 minuten. Voorafgaand doen we enkele zachte yoga oefeningen om ons voor te bereiden.
De Yoga Nidra is een geweldige oefening voor mensen met stress of slaapproblemen, als je gebroken nachten hebt, herstellende bent van een ziekte of zomaar als cadeautje voor jezelf.Voor de yoga is geen ervaring nodig, de strekkingen zijn zacht en voor iedereen toegankelijk.

Reserveren

Inschrijvingen 6/16.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *