Yoga in het park

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
maandag 07 september 2020
18:30 - 19:30

Locatie
Kalheupinkpark

Blote voeten in het gras, zonnestralen in je gezicht en een briesje door je haar…..Yoga buiten prikkelt al je zintuigen en is een zalige en unieke ervaring.

We gaan maandag weer het park in voor Yoga!! Het wordt een droge dag met overdag een temperatuur van ongeveer 19 graden.
In de septembermaand zijn de nachten wat kouder, is het gras wat vochtiger en ruik je de komst van de herfst.
Bijzondere sensaties die we mee gaan nemen tijdens de les, maar tegelijkertijd wat extra voorbereiding vergen. Zie het kopje ‘meenemen’ hieronder.

Wat gaan we doen:
We gaan maandag een Easy Flow Yogales beleven. Deze vorm van yoga bestaat uit zonnegroeten en vervolgens yogahoudingen waarbij we op het ritme van de adem van de ene houding naar de volgende bewegen in een rustig tempo. Normaal gesproken is de eindontspanning liggend, mocht je het te fris vinden, dan kun je de eindontspanning natuurlijk ook zittend meedoen.

Meenemen:
Neem je zelf een yogamat of grote handdoek mee? Omdat het gras wat vochtig kan zijn is een vulniszak/ stuk plastic voor onder je mat handig. De avonden koelen snel af daarom zal het fijn zijn een vest of deken mee te nemen voor de eindontspanning.

Bijdrage:
De bijdrage is €10
Voor vaste yogaleden van ‘Kom thuis bij jezelf’ is de bijdrage een vrije gift.
In de buurt van mijn yogamat staat een rood bakje in het gras waar je bijdrage in mag.

Locatie:
De Engelse tuin/ Kalheupinkpark. We verzamelen iets voor 18.30 uur uur op de parkeerplaats bij de witte villa midden in het park .
Een dringend verzoek van de beheerder om daar ook je fiets neer te zetten, omdat anders het park vol staat met fietsen. (Vanaf de Haerstraat het park in en links aanhouden tot het laatste huis) Daarna lopen we naar de bomenrand. Deze plek is vanaf het midden van het park zichtbaar.(Navigatie: Haerstraat 135 aanhouden)
* Auto’s (van niet bewoners) mogen niet in het park komen.

Reserveren

Inschrijvingen 10/30.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *