Yoga in het park (exclusief voor leden)

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
zondag 07 juni 2020
09:30 - 10:30

Locatie
Kalheupinkpark

Blote voeten in het gras, zonnestralen in je gezicht en een briesje door je haar…..Yoga buiten prikkelt al je zintuigen en is een zalige en unieke ervaring.

We gaan zondag het park in voor een fijne Easy Flow Yogales.
Als de temperaturen niet helemaal zomers zijn….zal de les staand starten met zachte oefeningen, daarna gaan we door met zonnegroeten en andere staande houdingen.
Pas aan het einde van de les komen we bij de zittende en liggende houdingen.
Bij de eindontspanning kun je kiezen of je wilt gaan liggen of zitten.
Op dit moment wordt er 19 graden en regen voorspelt. Dat zal vast nog wel weer veranderen, maar mocht het regenen dan gaat de les gewoon door! Behalve bij onweer…

Meenemen:
Neem je zelf een yogamat of grote handdoek mee? Laagjes (sport)kleding zijn handig. Als het gras vochtig is een vuilniszak of plastic picknick kleed onder je mat. Voor de eindontspanning kan het fijn zijn een deken of laken  mee te nemen om over je heen te leggen.

Locatie:
De Engelse tuin/ Kalheupinkpark. We verzamelen iets voor 9.30 uur uur op de parkeerplaats bij de witte villa in het park . Een dringend verzoek van de beheerder om daar ook je fiets neer te zetten, omdat anders het park vol staat met fietsen. (Vanaf de Haerstraat het park in en links aanhouden tot het laatste huis) Daarna lopen we naar de bomenrand. Deze plek is vanaf het midden van het park zichtbaar.(Navigatie: Haerstraat 135 aanhouden)

Reserveren

Inschrijvingen 9/25.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *