Verwendag in Stilte

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
zaterdag 03 oktober 2020
10:00 - 15:00

Locatie
Yogastudio Kom thuis bij jezelf

Mini retraite….Een dag rust om tot jezelf te komen en de helende en ontspannende werking van stilte te ervaren.

Een dag waarbij we afspreken om niet met elkaar te praten, maar waar de oefeningen door mijn stem begeleid worden. Voor iedereen die ervaring heeft met meditatie of een Mindfulness training heeft gevolgd. Deze dag is bedoeld om je meditatie beoefening op te frissen en te verdiepen.
Heb je geen ervaring met meditatie of Mindfulness? Door de begeleiding van de oefeningen kun je toch meedoen. Voel je welkom!

PROGRAMMA
Een dag vol afwisseling:
Zitmeditatie, liggende meditatie, zachte Yoga & Mindful bewegen, inspiratie in de vorm van muziek en gedichten, ontspanningsoefeningen en een zalige lunch.
En dat allemaal in stilte, een dag waar je even hélemaal niets hoeft, maar mag komen onthaasten.

Een hele dag voor jou!
Jezelf een dag rust gunnen, om tot jezelf te komen, uit de dagelijkse gang van zaken te ontsnappen, je meditatie weer op te frissen en inzichten, bewustzijn en inspiratie te ontvangen. Voel je van harte welkom. De yoga oefeningen en Mindful bewegen zijn voor iedereen mee te doen. Ze zijn zacht, rustig en gemakkelijk aan te passen.

De hele dag kun je thee pakken en we starten en eindigen met wat lekkers. Heb je een dieet? Geef het van te voren even door, dan houden we er rekening mee voor de lunch.

Reserveren

Inschrijvingen 8/10.

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket
Stiltedag inclusief lunch
€45,00


Geef een reactie