Stoelyoga les

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
dinsdag 28 november 2017
10:30 - 11:45

Locatie
Ruimte van 'Kom thuis bij jezelf'

Yoga zonder yogamat
Ontdek deze leuke manier van yoga beoefenen!

Voor iedereen die toe is aan iets nieuws, wil weten hoe je zittend werk eenvoudig af kunt wisselen met beweging, een dagje ouder wordt of een lichamelijke beperking heeft.

Bewegen is belangrijk! Voor het geheugen, concentratie vermogen, het hart, de longen, helpt tegen stijfheid, tegen artrose en helpt je om fit te blijven. En bovendien geeft het je een fijn en ontspannen gevoel.

Doordat je niet belemmerd word door ongemakken zoals het voelen van je knieën op de yogamat kun je je aandacht richten juist waar het nodig is. De oefeningen worden gemakkelijker door het gebruik van een stoel en tegelijkertijd zul je merken dat je bij bepaalde oefeningen juist meer de strekking kunt voelen, dieper zult gaan.
De yogahoudingen worden afgewisseld met meditatie en ademoefeningen en we eindigen natuurlijk met een eindontspanning zittend op de stoel of heerlijk languit op een mat.

Deze les is voor iedereen mee te doen, zacht met vloeiende bewegingen en een fijne oplader voor de rest van je dag. Mocht je het idee hebben dat yoga zweverig is? Juist dan wil ik je graag uitnodigen. Tijdens de stoelyoga les staan we niet met 2, maar met 6 pootjes stevig op de grond

Reserveren

Inschrijvingen 5/12.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Last Modified on 17 oktober 2017
this article Stoelyoga les

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *