Steuteloverdracht nieuwe locatie

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
maandag 14 augustus 2017
Hele dag

Locatie
Ruimte Kom thuis bij jezelf

Mijn droom
‘was’ een ruimte in de sfeer van Yoga & Mindfulness. Een lichte en rustige ruimte. Een plek waar de schoenen in het halletje blijven en de vloer altijd schoon en fris is zodat je je matje met een gerust hart uit kunt rollen…..Met kasten waar mensen zelf een matje, kussentje, dekentje uit kunnen pakken. Zodat er comfort is….je al tot rust komt door er alleen maar te zijn. Eén dezelfde plek, zodat het altijd duidelijk is waar de les of de workshop wordt gegeven. Op de begane grond zodat het stevig en gegrond voelt. En natuurlijk duidelijk zichtbaar op de voorkant van het pand dat je daar mag zijn voor ontspannings- en geluksmomentjes 🙂

Deze droom is nu waarheid geworden.Een ruime lichte en rustige zaal, 2 toiletten en een klein keukentje. Hartje centrum in Oldenzaal met ruim parkeergelegenheid voor de deur. Alles is in een stroomversnelling gekomen en ik loop al dagen lang te hyperen met een grote grijns op mijn gezicht. Ik voel me zo rijk en zo gelukkig. Kan niet wachten om deze fijne plek met jullie te delen.

Nu vraag je je natuurlijk af waar het is….Het adres is Wilhelminastraat 2. Schuin tegenover het gemeentehuis en naast de bibliotheek. Op de hoek zit een uitzendbureau en links daarnaast kom ik. 14 augustus ontvang ik officieel de sleutel. In ieder geval starten we vanaf woensdag 6 september in deze nieuwe ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *