Serious Yoga 2016 voor het goede doel

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
zaterdag 17 december 2016
19:30 - 20:45

Locatie
De Hofkerk

Kom je ook in beweging voor je medemens?
Samen iets voor een ander betekenen geeft enorm veel positieve energie en verbinding.

Yoga & de Hangdrum is een stoel yogales gegeven door Nicole Gort onder muzikale begeleiding van Martin Adolfsen met de Hangdrum. Deze zachte Flow yogales is een bijzonder samenspel tussen beweging en klank….
Niet alleen de les met de muzikale begeleiding is bijzonder, ook deze sfeervolle locatie in Kersttijd. Je bent van harte welkom in de Hofkerk in Oldenzaal.

De yogales die wordt aangeboden is een stoelyoga les met zachte vloeiende bewegingen onder begeleiding van de magische klanken van de Hang. De ene keer in beweging, het andere moment een strekking waarbij je je gevoel kunt verdiepen. Het geluid van de hangdrum is meditatief en laat je nog dieper ontspannen.

Mocht je graag op een matje (Yogamat of stoelkussen) mee willen doen, dan ben je natuurlijk van harte welkom om zelf een mat mee te brengen. Heerlijk ook om liggend te luisteren naar de klanken van de Hangdrum.
Ervaring met yoga is niet nodig. Zelfs alleen maar aanwezig zijn om te luisteren en mee te genieten is oké…..

Het goede doel:
Yogadocenten door heel Nederland geven in de periode van 10 t/m 23 december belangeloos yogalessen voor Serious Request. In 2015 is er gezamenlijk 30.000 euro via ‘Serious Yoga’ bijeen gebracht!!
Het goede doel van Serious Request is dit jaar: Het terugdringen van (onnodige) kindersterfte door longontsteking.
Elke 35 seconden eist longontsteking een kinderleven. Wereldwijd sterven ruim 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. En de oplossing is relatief eenvoudig: een juiste behandeling en goede informatie.

Jouw bijdrage:
De bijdrage voor deze yogales mag je zelf bepalen, je bijdrage gaat 100% naar het goede doel. Als je het lastig vindt een bijdrage te bepalen is de richtprijs €15,00 Maar meer of minder mag dus ook. Laat je dus ook als je minder te besteden hebt niet weerhouden om te komen. Voor €4 help je al een kind met een antibiotica kuur.

Graag voor de tijd een plaats reserveren door hieronder je naam en mailadres in te vullen. Mocht je je niet hebben opgegeven en toch op het laatste moment mee willen doen of iemand mee willen nemen…Graag! Wees van harte welkom om samen deze actie tot een succes te maken!

Come breathe with us! Door yogales te volgen via Serious Yoga doe je mee aan 3fm’s Serious Request, en kunnen we in deze stille ramp verandering brengen.

HELP JE MEE??

 

Reserveren

Inschrijvingen 45/300.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *