Poweryoga

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
maandag 05 februari 2018
19:00 - 20:15

Locatie
Yogastudio Kom thuis bij jezelf

Uitdagend, actief en dynamisch. Laat je energie stromen!
Deze les is voor beginners en gevorderden.

Power Yoga is een heerlijke work-out voor je lichaam, waarbij alle spieren aan bod komen, zodat je werkt aan een sterk, gezond en fit lichaam. Ervaar deze complete training met aandacht voor kracht, lenigheid, conditie, ontspanning, ademhaling en meditatie. We starten met zachte oefeningen om de overgang van de dag naar de les te maken. Daarna warmen we verder op met de zonnegroeten. De les vervolgen we met staande, zittende en liggende houdingen, een ademoefening en als afsluiting een eindontspanning. De yogahoudingen volgen elkaar op in een vloeiende beweging, flow genoemd.

Door yoga word je je bewust van je lichaam en je adem, je verbetert je lichaamshouding, conditie, wordt leniger, krijgt meer energie, reinigt je lichaam en daarnaast werk je aan een rustige en ontspannen geest.
Ruimte en flexibiliteit in je lichaam brengen ruimte en flexibiliteit in je geest.

De Poweryoga doen we op blote voeten met sportkleding. Je kunt het flink warm krijgen door de oefeningen, dus laagjes sportkleding is aan te raden. Heb je een eigen yogamat? Dan zou het fijn zijn als je die i.v.m .hygiëne mee wilt nemen. Anders is er een mat in de zaal voor je aanwezig.

Let op: Poweryoga is een actieve yogavorm die zeer uitdagend kan zijn. Natuurlijk geef ik opties tijdens de houdingen om ze zachter of juist intensiever te maken, zodat de les passend voor je is.
Ook bij rugklachten etc. kun je gewoon meedoen. Heb je een hernia, dan raad ik je aan om voor een zachtere vorm van yoga te kiezen.

Reserveren

Inschrijvingen 9/15.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Last Modified on 1 februari 2018
this article Poweryoga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *