Poweryoga (Gratis vanwege 10 jarig bestaan)

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
zaterdag 25 maart 2017
13:00 - 14:00

Locatie
Semper Crescendo Oldenzaal

Pittige work-out om je energie te laten stromen.
Ben je Easy Flow gewend? Er zijn opties om de les zachter te maken.

Uitdagend, actief en dynamisch!
Power Yoga is een heerlijke work-out voor je lichaam, waarbij alle spieren aan bod komen, zodat je werkt aan een sterk, gezond en fit lichaam. Ervaar deze complete training met aandacht voor kracht, lenigheid, conditie, ontspanning, ademhaling en meditatie. We starten met wat zachte oefeningen om de overgang van de dag naar de les te maken. Daarna warmen we verder op met de zonnegroeten. De les vervolgen we met staande, zittende en liggende houdingen, een ademoefening en als afsluiting een eindontspanning. De yogahoudingen volgen elkaar op in een vloeiende beweging, flow genoemd.

Als je een eigen yogamat hebt kun je die meenemen. Anders is er een mat in de zaal voor jou te leen. We doen de les op blote voeten en in sportkleding. Door Poweryoga warm je flink op, dus kleed je niet te warm. Voor de eindontspanning is het fijn om wel een vest of deken en sokken mee te nemen.

Ik vier mijn 10 jarig bestaan als yogadocent met een dag met gratis workshops. Mindfulness Meditatie – Ouder en kindyoga – Hangdrum luisterconcert – Poweryoga – Yoga Nidra (Yogaslaap) – Afsluiting met een drankje en pianomuziek. Zie voor meer info en opgave de verschillende workshops op de agenda.

Deze dag is mijn Yoga Nidra cd te koop voor een speciale feestprijs van €7,50

Na iedere les staat er een kop thee of limonade voor je klaar in het voorcafé en kun je meedoen aan de WIN-acties voor een Yoga Nidra cd, yogaworkshop, yogales, coaching afspraak en als hoofdprijs een Mindfulness training…

Deelname kan alleen na opgave. Mocht je onverhoopt toch niet meer mee kunnen doen, laat je me dat dan tijdig weten? Dan gun ik iemand anders jouw plekje.

Reserveren

Inschrijvingen 15/16.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *