Ouder en kind yoga (Thema zee)

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
dinsdag 27 juni 2017
15:30 - 16:30

Locatie
Semper Crescendo Oldenzaal

Plezier staat voorop!

Spelen met Yoga voor volwassenen (ouders, opa of oma, ooms en tantes…..) en kinderen vanaf groep 2. Het thema van deze les is ZEE AVONTUUR

Quality time met je kind
Samen yoga doen geeft plezier, ontspanning en is goed voor de band met je kind. In deze drukke tijd moeten we zo veel en schieten momentjes van samenzijn er vaak bij in. De ouder en kindyoga is een moment van echte aandacht voor elkaar!

Spelen en lachen
Valt het je ook op dat kinderen veel meer lachen dan volwassenen? Een kind lacht wel tot 300 keer op een dag, terwijl volwassenen vaak niet verder komen dan 15 tot 20 keer. Een ouder en kindles is speels en er wordt enorm veel gelachen. Lachen werkt namelijk aanstekelijk en het grote voordeel is dat het super werkt voor je gezondheid. Na deze les voel je je beiden blij en weer helemaal opgeknapt.

Geen ervaring nodig
We gaan samen bewegen (de yogahoudingen), ademoefeningen doen, masseren en aan het einde van de les lekker ontspannen. De les is voor iedereen toegankelijk, ook zonder yoga ervaring. Belangrijk is dat je naar je eigen lichaam luistert en dus zelf bepaalt waaraan je mee doet.

Ontwikkeling
Kinderyoga is goed voor de ontwikkeling van je kind. We werken spelenderwijs aan evenwicht, concentratie, creativiteit en ontspanning. Het zelfvertrouwen van je kind wordt gestimuleerd en bovendien krijgt het handvaten om heerlijk te kunnen slapen.

Dit alles onder het thema ZEE. Gaan jullie samen mee op deze mini vakantie?
De les is voor iedereen toegankelijk, ook zonder yoga ervaring. Belangrijk is dat je naar je eigen lichaam luistert en dus zelf bepaalt waaraan je mee doet. Je hoeft dus echt niet lenig te zijn!

Voor de les is gemakkelijke (sport) kleding fijn. We doen de oefeningen op sokken of blote voeten. In de zaal is voor ieder tweetal een mat aanwezig. Wil je een extra matje, dan kun je die natuurlijk meenemen.

Voel je welkom! Er staat een lekker glas limonade/ thee voor je klaar!

Reserveren

Inschrijvingen 6/10.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *