Online Yinyoga

Kaart niet beschikbaar

Datum en Tijd
vrijdag 12 februari 2021
19:30 - 20:30

Start je weekend relaxed!
Lekker meedoen vanuit je eigen huis en na de tijd in je yogakleding ontspannen de bank op zonder nog door de kou te moeten.

Het is koud, de wegen zijn moeilijk begaanbaar, er is een avondklok, je mag maar met 1 persoon op visite….
Maar er zijn zeker mogelijkheden om toch iets leuks te doen!

Wat denk je van een ontspannen yogales waarbij je spanning loslaat, je je geluksgevoel weer gaat voeden, verbinding maakt met andere yogi’s die op datzelfde moment ook de les meedoen, je je hele lichaam weer rekt en soepel maakt zodat je je fijner en gezonder voelt.
We gaan het vrijdagavond beleven, doe jij mee?

Meer info over YINYOGA

Wat heb je nodig
Voor deze les heb je nodig: een computer, een yogamat of tuinstoelkussen, een paar kussens (bijvoorbeeld van de bank), een fijne warme deken en een plekje ergens in huis waar jij ongestoord mee kunt doen. Denk aan een zolder, een slaapkamer, de badkamer of gewoon in je woonkamer waar alle gezinsleden ook mee mogen doen!
De les duurt tot 20.30 dus je kunt zelfs met een vriend(in) deelnemen en toch nog op tijd weer thuis zijn 😉

Begeleiding
In de zaal kan ik je begeleiden en je bijvoorbeeld opties geven voor een houding, zodat jij deze ondanks rug of knieklachten toch kunt uitvoeren. Nu werkt dat even anders…
Is er iets waar jij rekening mee moet houden? Geef dat dan aan mij door bij de opmerkingen. Dan zal ik speciaal voor jou alternatieven bieden of je vertellen hoe je de houding uit kunt voeren tijdens de les. Dat doe ik anoniem, maar jij weet dan dat het voor jou bedoeld is.
Ben je zwanger of hypermobiel? Dan kun je deze les beter even overslaan.

We doen de les via een beveiligde Zoom-verbinding
Tijdens de les gaat het geluid van iedereen uit en hoor je alleen mijn stem en zie je mij groot in beeld. Je mag je eigen schermpje aanlaten, maar vind je het fijner om wat meer privacy te hebben dan kun je je schermpje tijdens de les op zwart zetten. Na opgave ontvang je van mij een link met de uitleg hoe je dat kunt doen. Je hoeft niets te installeren op je computer, alleen maar de link aan te klikken en de codes (die je van mij krijgt) in te voeren.

Betaling van deze les gaat via een tikkie, dus vergeet bij aanmelding niet je mobiele nummer door te geven.
Tijdens de les maak ik een opname waarop ik alleen te zien en te horen ben. Deze opname ontvang jij na de tijd, zodat je de les zo vaak kunt herhalen als jij wilt.

Reserveren

Inschrijvingen 8/99.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *