Mindfulness Meditatie (Gratis vanwege10 jarig bestaan)

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
zaterdag 25 maart 2017
08:30 - 09:15

Locatie
Semper Crescendo Oldenzaal

Zitmeditatie vanuit de Mindfulness (inzichtmeditatie) Een moment van aandacht voor jezelf. We gaan ons richten op de adem, het lichaam, geluiden en gedachten. De meditatie wordt volledig begeleid en is dus ook te volgen als je geen meditatie ervaring hebt. Een leuke kennismaking!

De zitmeditatie kun je volgen op een kussen (er zijn een aantal meditatiekussens aanwezig), op een stoel, maar zelfs liggend als je daar de voorkeur aan geeft. Als je een eigen Yogamat hebt om onder een kussen te leggen kun je die meenemen. Mediteren kan in gewone kleding. Wel is het fijn als de kleding gemakkelijk zit, zodat je er vrij in kunt ademen.

Ik vier mijn 10 jarig bestaan als yogadocent met een dag met gratis workshops. Mindfulness Meditatie – Ouder en kindyoga – Hangdrum luisterconcert – Poweryoga – Yoga Nidra (Yogaslaap) – Afsluiting met een drankje en pianomuziek. Zie voor meer info en opgave de verschillende workshops op de agenda.

Na iedere les staat er een kop thee of limonade voor je klaar in het voorcafé en kun je meedoen aan de WIN-acties voor een Yoga Nidra cd, yogaworkshop, yogales, coaching afspraak en als hoofdprijs een Mindfulness training…

Ook is de Yoga Nidra cd die dag te koop voor een feestprijs van €7,50

Deelname kan alleen na opgave. Mocht je onverhoopt toch niet meer mee kunnen doen, laat je me dat dan tijdig weten? Dan gun ik iemand anders jouw plekje.

Reserveren

Inschrijvingen 12/20.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *