Zondagmorgen meditatie

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
zondag 05 augustus 2018
10:15 - 11:15

Locatie
Yogastudio Kom thuis bij jezelf

De Mindfulness meditatie is even tijd nemen om weer tot jezelf te komen. Door te mediteren sta je even ´stil´ bij hoe het met je gaat en kun je je focus hervinden. In plaats van piekeren of je gedachten alle kanten op laten gaan je weer richten op wat werkelijk belangrijk is voor jou.

In de dagelijkse hectiek van het leven doen we veel op de automatische piloot. Als je uiteindelijk een rustmomentje weet te vinden of met vakantie gaat kan het zijn dat je dan voelt hoe het werkelijk met je gaat. Je voelt vermoeidheid of je komt enorme onrust of hoofdpijn tegen. Door vaker een momentje voor jezelf te nemen kun je rustmomenten inbouwen en deze stress reacties voorkomen.

Ben je eigenlijk best ontspannen en zit je lekker in je vel? Ook dan kan meditatie heerlijk zijn om die rust te onderhouden en even te genieten van ME-time.

Tijdens de begeleide meditatie wisselen we verschillende oefeningen af: Mindful bewegen, mindful lopen, een zitmeditatie en liggende bodyscan. Iedereen kan meedoen, of je beginner bent of al vaker hebt meegedaan.
De meditatie kan zittend op een bankje, kussen of stoel worden gedaan en als je liever ligt is dat ook geen enkel probleem. Voor de meditatie is het prettig gemakkelijk zittende kleding aan te trekken.

Vooraf aan de meditatie is er een yogales tot 10.00 uur. Mocht je vroeg zijn, dan kan het zijn dat de deur nog even dicht zit.

Bijdrage:
€8 niet yoga-leden
€12,50 Yoga en meditatie combi (om 9.00 uur is er ook een Easy Flow yogales waarvoor je je via de agenda kunt inschrijven)

€6 Yogaleden met abonnement/ combi met yogales om 9.00 uur €10

  • In verband met de zomerstop van reguliere lessen is er alleen een contante betaling mogelijk en komt er geen mailtje met extra info vooraf. Vergeet dus niet om de les in je agenda te noteren!

Reserveren

Inschrijvingen 7/20.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *