Mindfulness Meditatie

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
vrijdag 06 juli 2018
10:30 - 11:45

Locatie
Yogastudio Kom thuis bij jezelf

Deze Mindfulness meditatie is voor mensen die willen opfrissen, hun meditatie beoefening willen bijhouden, maar ook voor beginners. Voel je welkom om op deze manier kennis te maken met Mindfulness.

Kun je je nog het gevoel herinneren van toe je net klaar was met je meditatie cursus of Mindfulness training? Waarschijnlijk voelde je meer rust, meer helderheid, misschien een geluksgevoel, was je milder naar jezelf of kreeg je inzichten in wat je nodig had.
Leren mediteren is niet zo moeilijk…het onderhouden van je meditatie vaak wel. En juist op momenten dat het even minder lekker loopt schieten dit soort dingen er als eerste bij in. Terwijl je weet dat als je rustmomenten in bouwt en bewuster leeft je je een stuk beter voelt!

Een van de helpende factoren van Mindfulness is dat je op ieder moment opnieuw kunt beginnen. Juist daar zijn de meditatiemomenten ideaal voor. Je kunt weer verfrissen, ervaren wat de meditatie je brengt en wat je op dat moment nodig hebt. En je daarnaast laten inspireren door een mooi verhaal of gedicht. Veel mensen ervaren ook dat in een groep mediteren in een omgeving waar de omstandigheden ideaal zijn gemakkelijker gaat dan alleen thuis tussen alle afleiding van de dag.

Ik wil je daarom weer van harte uitnodigen om samen te mediteren in mijn yogastudio aan de Wilhelminastraat 2 tegenover het gemeentehuis. Ruimte genoeg om te parkeren.
Laag tarief €2,40 per dag.

Voor alle meditatie momenten kun je je inschrijven via de agenda.
De meditatie momenten zijn om de week.
Let op dit is de inschrijfpagina van 6 juli 2018.

Reserveren

Inschrijvingen 3/16.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *