Meditatie moment

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
vrijdag 29 september 2017
10:30 - 11:45

Locatie
Kom thuis bij jezelf

Kun je je nog het gevoel herinneren van toe je net klaar was met je meditatie cursus of Mindfulness training? Waarschijnlijk voelde je meer rust, meer helderheid, misschien een geluksgevoel, was je milder naar jezelf of kreeg je inzichten in wat je nodig had.

Leren mediteren is niet zo moeilijk…het onderhouden van je meditatie vaak wel. En juist op momenten dat het even minder lekker loopt schieten dit soort dingen er als eerste bij in. Terwijl je weet dat als je rustmomenten in bouwt en bewuster leeft je je een stuk beter voelt!

Een van de helpende factoren van Mindfulness is dat je op ieder moment opnieuw kunt beginnen.
Juist daar zijn de maandelijkse meditatiemomenten ideaal voor. Je kunt weer verfrissen, ervaren wat de meditatie je brengt en wat je op dat moment nodig hebt. En je daarnaast laten inspireren door een mooi verhaal of gedicht. Veel mensen ervaren ook dat in een groep mediteren in een omgeving waar de omstandigheden ideaal zijn gemakkelijker gaat dan alleen thuis tussen alle afleiding van de dag.

Ik wil je daarom weer van harte uitnodigen om samen te mediteren in mijn nieuwe ruimte aan de Wilhelminastraat 2 in Oldenzaal. Dit is in de straat van de bibliotheek, schuin tegenover het gemeentehuis. Ruimte genoeg om te parkeren.
Laag tarief €2,40 per dag.

Voor alle meditatie momenten kun je je inschrijven via de agenda.
De geplande data: vrijdag 15 september, 29 september, 13 oktober, 3 november

Let op dit is de inschrijfpagina van 29 september.

Reserveren

Inschrijvingen 7/16.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie