Kennismaking met Mindfulness

Kaart niet beschikbaar

Datum en Tijd
vrijdag 09 december 2016
19:30 - 21:00

Locatie
Semper Crescendo Oldenzaal

Minder stress, minder piekeren, meer rust en balans, anders omgaan met pijn, effectiever werken en lekkerder in je vel…..Mindfulness is absoluut niet zweverig en wordt veel ingezet door psychologen, in ziekenhuizen en in het bedrijfsleven. Kom je zelf ervaren wat het voor jou kan betekenen? Om te bekijken of Mindfulness wat voor je is worden er introductieworkshops georganiseerd.

Dit is een mooie gelegenheid om Mindfulness te ervaren, informatie over de training te krijgen en de trainer te ontmoeten.

De 8 weekse Mindfulness training start in januari op maandagen van 9.30-12.00 uur.
NB Het is geen must om de workshop voorafgaand aan de training te volgen.

Mindfulness
Bewuster leven met minder stress en meer rust in je hoofd

Mindfulness is bedoeld om om te leren gaan met klachten van stress, piekeren, spanning, somberheid, niet lekker in je vel zitten, pijn, concentratieproblemen of gejaagdheid. In de drukte van alledag vergeten mensen vaak te genieten van en te leven in dit moment. Zij maken zich zorgen over de toekomst of zijn met hun gedachten bij het verleden. Met Mindfulness leer je beter luisteren naar je lichaam en kun je klachten voorkomen. Het helpt je meer bij jezelf te komen en op een slimme manier om te gaan met stress, zodat je meer van het leven kunt genieten.

In kranten, op televisie, een tijdschrift die je openslaat……overal lees je tegenwoordig over Mindfulness.
Maar wat het nu precies is….Daar hoop ik je tijdens deze workshop (d.m.v. een PowerPoint en een verhaal) meer duidelijkheid in te kunnen geven. Ook gaan we zelf wat oefeningen ervaren. Tussendoor is er tijd voor een kop thee en iets lekkers en natuurlijk voor al je vragen.

Reserveren

Inschrijvingen 3/16.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *