Introductie workshop Mindfulness (LENTE ACTIE gratis introducee)

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
maandag 09 mei 2016
10:00 - 11:30

Locatie
Semper Crescendo Oldenzaal

Bewuster leven met minder stress en meer rust in je hoofd

Mindfulness is bedoeld om om te leren gaan met klachten van stress, piekeren, spanning, somberheid, niet lekker in je vel zitten, pijn, concentratieproblemen of gejaagdheid. In de drukte van alledag vergeten mensen vaak te genieten van en te leven in dit moment. Zij maken zich zorgen over de toekomst of zijn met hun gedachten bij het verleden. Met Mindfulness leer je beter luisteren naar je lichaam en kun je klachten voorkomen. Het helpt je meer bij jezelf te komen en op een slimme manier om te gaan met stress, zodat je meer van het leven kunt genieten.

In kranten, op televisie, een tijdschrift die je openslaat……overal lees je tegenwoordig over Mindfulness.
Maar wat het nu precies is….Daar hoop ik je tijdens deze workshop (d.m.v. een PowerPoint en een verhaal) meer duidelijkheid in te kunnen geven. Ook gaan we zelf wat oefeningen ervaren. Tussendoor is er tijd voor een kop thee en iets lekkers en natuurlijk voor al je vragen.

LENTE ACTIE gratis introducee

Laat jij je humeur afhangen van het slechte lenteweer?
Pak je dip aan met Mindfulness!

Je mee laten slepen door wat er in je omgeving gebeurt? Je kent het vast, je somber voelen op een regenachtige dag….terwijl als de zon doorbreekt de wereld er ineens weer heel anders uit ziet…..Op het weer heb je geen invloed, maar er is genoeg in je leven wat je wel kunt beïnvloeden. Zoals bijvoorbeeld je interne weerbericht. Door middel van Mindfulness leer je milder te zijn naar jezelf en naar je omgeving, kun je de stormen en regenbuien observeren zonder erin mee gespoeld te worden en krijg je weer grip op je leven. Niet meer wachten tot de storm overwaait, maar leren dansen in de regen!

Ik nodig je van harte uit om lekker mee te doen en de zon van binnen te laten schijnen!
En vanwege de aanhoudende regen mag je ook iemand anders blij maken en gratis meenemen  TIP: de workshop is de dag na Moederdag

Reserveren

Inschrijvingen 5/16.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

One thought on “Introductie workshop Mindfulness (LENTE ACTIE gratis introducee)

  1. clementine

    Twijfel je of je de cursus mindfulness wilt gaan volgen, dan is de workshop zeker de moeite waard. Nicole vertelt heel duidelijk en prettig wat mindfulness inhoud en hoe de 8-weekse cursus er uit ziet. Wil je niet de 8-weekse cursus volgen, ook dan is de workshop een aanrader. Want de presentatie is inhoudelijk goed en van de workshop leer je al veel! Het geeft je al wat handvaten om meer rust te vinden en bewuster te zijn. Ook de korte oefening heb ik als erg prettig ervaren. Zeker de moeite waard!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *