Introductie Mindfulness

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
vrijdag 21 april 2017
19:00 - 20:30

Locatie
Semper Crescendo Oldenzaal

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met Mindfulness? Dan nodig ik je van harte uit voor deze workshop.
Dit is een mooie gelegenheid om Mindfulness te ervaren, informatie over de training te krijgen en de trainer te ontmoeten.

Mindfulness
Bewuster leven met minder stress en meer rust in je hoofd
Mindfulness is bedoeld om om te leren gaan met klachten van stress, piekeren, spanning, somberheid, niet lekker in je vel zitten, pijn, concentratieproblemen of gejaagdheid. In de drukte van alledag vergeten mensen vaak te genieten van en te leven in dit moment. Zij maken zich zorgen over de toekomst of zijn met hun gedachten bij het verleden. Met Mindfulness leer je beter luisteren naar je lichaam en kun je klachten voorkomen. Het helpt je meer bij jezelf te komen en op een slimme manier om te gaan met stress, zodat je meer van het leven kunt genieten.

In kranten, op televisie, een tijdschrift die je openslaat……overal lees je tegenwoordig over Mindfulness.
Maar wat het nu precies is….Daar hoop ik je tijdens deze workshop (d.m.v. een PowerPoint en een verhaal) meer duidelijkheid in te kunnen geven. Ook gaan we zelf wat oefeningen ervaren. Tussendoor is er tijd voor een kop thee en iets lekkers en natuurlijk voor al je vragen.

Bijdrage €10 Mocht je vervolgens besluiten om de 8 weekse training te volgen, dan wordt dit bedrag in mindering op het lesgeld gebracht.

Reserveren

Inschrijvingen 10/16.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie