Internationale Yoga Dag Buitenles voor het goede doel

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
dinsdag 21 juni 2016
19:30 - 20:45

Locatie
Kalheupinkpark Oldenzaal

Kom jij ook in beweging voor je medemens?

Omdat iedereen recht heeft op veiligheid, onderdak, water, voedsel, warmte en geluk….

Dinsdagavond 21 juni van 19.30 tot 20.45 ben je van harte welkom om mee te doen met een zachte flowyogales waarvan de gehele opbrengst bestemd zal zijn voor ‘Movement On The Ground’ en ‘Het Vergeten Kind’. De yogales is in de buitenlucht in het prachtige Kalheupinkpark in Oldenzaal.

Blote voeten in het gras, zonnestralen in je gezicht en een briesje door je haar…..
Yoga buiten prikkelt al je zintuigen en is een zalige en unieke ervaring!

Johnny de Mol is ambassadeur van beide doelen èn doet al 10 jaar aan yoga.
Johnny vindt het idee van onze yoga-actie fantastisch. Hij vindt het erg jammer dat hij er niet bij kan zijn omdat hij dan voor opnames in het buitenland zit. De opbrengst van de les mag ik daarom na de tijd persoonlijk aan hem overhandigen.

“Heel veel plezier en succes voor iedereen en Namasté van Johnny vanuit Lesbos!”

Mocht je verhinderd zijn om mee te doen aan deze bijzondere buitenles en wil je toch het goede doel steunen en mij helpen om deze actie tot een succes te maken? Heel graag!!! Stuur me dan even een berichtje of doneer tijdens yogales in de spaarpot in de zaal.

Neem je zelf je yogamat of handdoek mee voor deze les in het park? Yoga ervaring en aanmelden is niet nodig. De les is voor iedereen toegankelijk, de bijdrage voor het goede doel bepaal je zelf. We hopen op een mooie opkomst en bijdrage voor het goede doel!

Movement On The Ground
is een beweging in de goede richting. Om de vluchtelingen op Lesbos te steunen. Het doel van Movement On The Ground is om mensen die op de vlucht zijn of ontheemd zijn geraakt, te voorzien van eten, drinken, warmte, onderdak en veiligheid. Zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn, maar voor die mensen in de meest kwetsbare omstandigheden juist ontbreken. Website: http://movementontheground.com/

Misschien kun je je de foto van Aylan, het Syrische jongetje herinneren dat is verdronken en aangespoeld op een Turks strand. Op dat moment werd het meest verschrikkelijke leed zichtbaar en reageerden mensen over de hele wereld geschokt. Lesbos is het epicentrum van de vluchtelingencrisis in Europa. De grootste mensenstroom sinds de Tweede Wereldoorlog. Johnny de Mol kon niet wegkijken en heeft samen met vrienden Movement On The Ground opgericht.

Het Vergeten Kind
Niet Thuis Kunnen Opgroeien. Dat wil Geen enkel kind.
Maar helaas verblijven er in Nederland jaarlijks tussen de 30.000 en 35.000 kinderen in opvanglocaties. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. Wij vinden dat deze kinderen dezelfde kansen verdienen als een kind dat thuis opgroeit en daarom zetten wij ons breed in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren. Website: http://www.hetvergetenkind.nl/

Reserveren

Inschrijvingen 1/100.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *