GOOD MORNING Poweryoga

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
dinsdag 07 augustus 2018
07:30 - 08:30

Locatie
Yogastudio Kom thuis bij jezelf

Begin je dag vrolijk, ontspannen en energiek!
Het is misschien even doorbijten om zo vroeg op te staan, maar hoe heerlijk is het daarna als je de hele dag profijt hebt van je yogales en je energie voelt stromen?

Poweryoga is een krachtige work-out voor je hele lichaam. We starten met wat zachte oefeningen om wakker te worden en onze spieren op te warmen. Daarna vervolgen we met dynamische zonnegroeten op het ritme van de adem. Hierna volgende staande, zittende en liggende houdingen om uiteindelijk heerlijk liggend te ontspannen en je lichaam te laten herstellen en op te laden voor de rest van de dag.

Deze les is voor iedereen toegankelijk, ook voor beginners. Een kleine blessure hoeft geen probleem te zijn. We moedigen creativiteit aan tijdens de les en alle oefeningen kun je aanpassen naar de mogelijkheden van je eigen lichaam. Twijfel je? Schroom niet om even contact op te nemen om vooraf te overleggen of voor een zachtere yogavorm te kiezen. Zie agenda.

We doen de les op blote voeten en in niet te warme sportkleding. Schoenen mag je in het halletje achterlaten.
Graag je eigen yogamat meenemen als je die hebt. Anders is er een in de zaal te leen.

Bijdrage:
€8 niet yoga-leden
€6 yogaleden met abonnement

  • In verband met de zomerstop van reguliere lessen is er alleen een contante betaling mogelijk en komt er geen mailtje met extra info vooraf. Niet vergeten dus om de les in je agenda te noteren.

Wat is er nou lekkerder dan ’s morgens fris wakker worden en weten dat er een hele dag met eindeloos veel mogelijkheden op je wacht? Weet dat jij het in je hebt om er een fantastische dag van te maken! Als je je richt op een ontspannen lichaam en geest, functioneer je het best en heb jij de touwtjes in handen. Het verschil tussen een prima dag en een geweldige dag kan ’m werkelijk zitten in wat je doet de eerste vijf of tien minuten nadat je wakker bent geworden. (Tara Stiles in Powerfood, Yoga & Meditatie)

Reserveren

Inschrijvingen 5/16.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *