Buitenyoga en de Hangdrum

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
dinsdag 05 juni 2018
19:00 - 20:00

Locatie
Kalheupinkpark Oldenzaal

Blote voeten in het gras, zonnestralen in je gezicht en een briesje door je haar…..Yoga buiten prikkelt al je zintuigen en is een zalige en unieke ervaring.
De combinatie met de Hang is magisch!

 

Yoga ervaring is helemaal niet nodig. We bewegen zacht en vloeiend van de ene naar de andere houding. En als je eventjes niet meedoet zijn alleen de klanken van de Hang al ontspannend en helend. We sluiten de les af met een ontspannen ligconcert.

Op je eigen yogamat of handdoek. Zelfs een (klap)stoel is welkom….

Meenemen:
Neem je zelf een yogamat of grote handdoek mee? Laagjes (sport)kleding zijn handig. Als het gras vochtig is een vuilniszak onder je mat. Maar het ziet er naar uit dat het zalig weer wordt en zonnebrandcrème passender is!

Bijdrage:
De bijdrage voor deze les is €10,00 De contante betaling mag in het rode potje in het gras.

# Voor iedereen toegankelijk!
Dit soort activiteiten zijn gewild en superleuk. Maar frustrerend als je nooit eens mee kan doen, omdat je de financiële middelen niet hebt. Toch kun je dan meedoen! Neem je even voor de les contact met mij op? info@komthuisbijjezelf.nl / 0541.520958

Locatie:
De Engelse tuin/ Kalheupinkpark. We verzamelen iets voor 19.00 uur op de parkeerplaats bij de witte villa in het park . Een dringend verzoek om daar ook je fiets neer te zetten, omdat anders het park vol staat met fietsen. (Vanaf de Haerstraat het park in en links aanhouden tot het laatste huis) Daarna lopen we naar de bomenrand. Deze plek is vanaf het midden van het park zichtbaar.(Navigatie: Haerstraat 135 aanhouden)

Spontaan meedoen. Voor deze les hoef je je niet aan te melden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *