Ouder en kind yoga (Gratis vanwege 10 jarig bestaan)

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
zaterdag 25 maart 2017
10:00 - 11:00

Locatie
Semper Crescendo Oldenzaal

Spelen met Yoga voor volwassenen (ouders, opa of oma…..) en kinderen vanaf groep 3. Samen yoga doen geeft plezier, ontspanning en is goed voor de band met je kind. Geef je op als tweetal.

We gaan samen bewegen (de yogahoudingen), ademoefeningen doen, masseren en aan het einde van de les lekker ontspannen.
De les is voor iedereen toegankelijk, ook zonder yoga ervaring. Belangrijk is dat je naar je eigen lichaam luistert en dus zelf bepaalt waaraan je mee doet.

Voor de les is gemakkelijke (sport) kleding fijn. We doen de oefeningen op sokken of blote voeten. In de zaal is voor ieder tweetal een mat aanwezig. Wil je een extra matje, dan kun je die natuurlijk meenemen.

Ik vier mijn 10 jarig bestaan als yogadocent met een dag met gratis workshops. Mindfulness Meditatie – Ouder en kindyoga – Hangdrum luisterconcert – Poweryoga – Yoga Nidra (Yogaslaap) – Afsluiting met een drankje en pianomuziek. Zie voor meer info en opgave de verschillende workshops op de agenda.

Na iedere les staat er een kop thee of limonade voor je klaar in het voorcafé en kun je meedoen aan de WIN-acties voor een Yoga Nidra cd, yogaworkshop, yogales, coaching afspraak en als hoofdprijs een Mindfulness training…

Deze dag is mijn Yoga NIdra cd te koop voor een feestprijs van €7,50

Deelname kan alleen na opgave. Mocht je onverhoopt toch niet meer mee kunnen doen, laat je me dat dan tijdig weten? Dan gun ik iemand anders jouw plekje.

Reserveren

Inschrijvingen 7/14.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *