Yin & Yoga Nidra

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
vrijdag 15 februari 2019
19:00 - 20:30

Locatie
Yogastudio Kom thuis bij jezelf

In het dagelijks leven zijn we vaak erg ‘Yang’. We rennen maar door en nemen vaak niet de tijd om even stil te staan. En vooral ons hoofd draait overuren. Geen wonder dat veel mensen gebukt gaan onder stress.

Tijdens yoga maak je weer contact met het lichaam en de ademhaling. Bij de actievere (Yang) vormen van yoga werk je aan een krachtig en energiek lichaam, waarbij je actief de spieren gebruikt. Bij Yin yoga mag je die spieren helemaal ontspannen waardoor er ruimte wordt gecreëerd in het dieper gelegen bindweefsel en de gewrichten wat zorgt voor een soepeler lichaam. Beide vormen geven ruimte waardoor je stress en emoties kunt loslaten.

Deze vrijdag combineren we de Yin yoga met een Yoga Nidra, zodat jij weer helemaal ontspannen en opgeladen naar huis gaat.

Meer info over Yin yoga

Bij de yogales word je uitgenodigd om te bewegen binnen jouw mogelijkheden.
Twijfel je of het verstandig is om mee te doen? Neem gerust even contact op.

De Yin yogales sluiten we af met de Yoga Nidra. Een liggende ontspanningstechniek van 30 minuten waarbij je lichamelijke, mentale en emotionele spanningen helemaal los kunt laten. Jij hoeft hierbij zelf niets te doen alleen maar naar mijn stem te luisteren. Ontspanning volgt vanzelf.

Aan het einde van de les schenk ik je een kop thee.

 

 

Reserveren

Inschrijvingen 16/16.

Dit evenement is volgeboekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *