Buitenyoga & de Hangdrum

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
vrijdag 25 mei 2018
19:00 - 20:00

Locatie
Kalheupinkpark Oldenzaal

 IK HEB ER ZO’N ZIN IN, JIJ OOK?
Het ziet er naar uit dat het droog blijft vandaag!
En als er een buitje valt dat die vanmiddag komt. Maar wat is de lucht dan zuiver, fris en vol zuurstof!!! De les wordt er alleen maar lekkerder van, alleen de geur van de regen al na een warme dag! TIP: is het gras vochtig, neem dan een vuilniszak of picknickkleed voor onder je mat/ handdoek mee. Tot vanavond!!!

Wat ben ik blij deze te mogen aankondigen!!
Mijn twee grootste favorieten samen: Buitenyoga onder begeleiding van de magische klanken van de Hangdrum. Martin bespeelt hem live tijdens de les.

Buitenyoga: Blote voeten in het gras, zonnestralen in je gezicht en een briesje door je haar…..Yoga buiten prikkelt al je zintuigen en is een zalige en unieke ervaring! Yoga ervaring is helemaal niet nodig. We bewegen zacht en vloeiend van de ene naar de andere houding. En als je eventjes niet meedoet zijn alleen de klanken van de Hang al ontspannend en helend. We sluiten de les af met een ontspannen ligconcert.

Meenemen:
Neem je zelf een yogamat of grote handdoek mee? Laagjes kleding zijn handig. Als het gras vochtig is een vuilniszak onder je mat.

Bijdrage:
De bijdrage voor deze les is €10,00 De contante betaling mag in het rode potje in het gras.

Locatie:
We hebben een nieuwe locatie! Erve Huiskes op het Hulsbeek net na sauna Saré. Kom je vanuit Deurningen of met de auto dan zie je op de eerste foto waar je langs kunt rijden. Bij de tweede foto op het fietspad heb je aan de rechterkant sauna Saré en zie je voor je Erve Huiskes liggen. De Yoga & Hangdrum doen we op het veldje achter het huis. Een hele bijzondere en intieme locatie.
Voor je fiets is volop plek. Dus fijn als je met de fiets wilt komen!!!
Voor een paar auto’s (maximaal 10) is het ook mogelijk bij Erve Huiskes te parkeren en anders kun je daar een parkeerkaartje kopen voor €2 voor de grote parkeerplaats.
Navigatie: Oldenzaalsedijk 20 7562 PD Deurningen aanhouden.

We zien je heel graag verschijnen! Aanmelden is niet nodig, je mag spontaan meedoen.

Martin Adolfsen Hangdrum
Nicole Gort Yogastudio kom thuis bij jezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *