Werkwijze

775Z3089-bewerktWe starten met een gesprek en gaan daarna verder met technieken die je direct verder helpen en weer lucht kunnen geven. Denk aan ontspanningstechnieken, oefeningen die inzicht geven, Mindfulness, ademoefeningen, grondingsoefeningen, lichaamshouding, visualisatie, Yoga Nidra, Rots & Water, familie opstelling, EFT.
Bij de begeleiding van kinderen ontvangen ouders na de tijd een verslag met bevindingen en tips.

Wil je meer weten over wie er in de Coaching praktijk werken? Kijk dan bij WIE

EFT, een bevrijdende techniek
Emotional Freedom Techniques is een emotionele versie van accupunctuur. In plaats van het gebruik van naalden tik je op punten in het energiesysteem waardoor het weer in balans komt. Er is een direct verband tussen een negatieve ervaring uit het verleden en de tegenwoordige lichamelijke of emotionele reactie. Mensen die bijvoorbeeld bang zijn voor spinnen kunnen enkel al door aan een spin te denken zweethanden of hartkloppingen krijgen. Er is dan sprake van een verstoring in het energiesysteem dat met EFT eenvoudig is op te lossen. EFT werkt voor (faal) angst en fobieën, verslaving, onverwerkte emoties, stress en vele andere problemen. Vaak is één keer al voldoende en als je het hebt geleerd kun je het ook zelf thuis toepassen.

One thought on “Werkwijze

 1. Marian Berkers

  Heb de cursus mindfulness gevolgd, het heeft me goed geholpen waarvoor ik kwam.
  Het bewust worden van allerlei gebeurtenissen, en daar mee leren omgaan.
  Het lesgeven van Nicole gaat op een hele duidelijke prettige manier, wat heel ontspannend werkt.( niets moet alles mag, ongedwongen sfeer)
  Je krijgt ook huiswerk mee naar huis om te oefenen, wat bij mij er wel eens bij in schoot, je moet het je eigen maken, dan heb je het meest aan hoe je situaties // denken in de praktijk kan brengen.
  Al met al een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *